Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Constantenii primesc instiintarile de plata


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta aminteste constantenilor ca pana la data de 20 ianuarie 2015 vor intra in posesia instiintarilor cu privire la cuantumul impozitelor si taxelor locale datorate pentru anul 2015.
 
In acest sens au fost tiparite un numar de aproximativ 195.000 de instiintari de plata, din care 90% pentru persoanele fizice si 10% pentru persoanele juridice.
 
Mentionam ca 67% din totalul instiintarilor de plata emise au fost tiparite pe hartie de culoare alba, pentru cei care au de achitat doar obligatiile pentru anul 2015 si 33% pe hartie de culoare roz, pentru cei care au de achitat si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita precum si accesoriile acestora.
 
Precizam ca incepand cu anul 2015 contribuabilii care detin cont Etax primesc instiintarile si in format electronic, pe adresa personala de e-mail.
 
Autentificarea pentru accesarea directa a contului ETax se va face in baza unui nume de utilizator si a unei parole, obtinute in urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/ Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro.