Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Modificarea numarului de persoane la habitat


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza constantenii ca, orice modificare privind numarul de persoane care locuiesc intr-un imobil, se efectueaza in termen de 30 de zile de la data producerii modificarii.
 
Astfel, se depune la orice agentie fiscala SPIT „Declaratia de impunere pentru stabilirea taxei de habitat” completata atat cu numarul de persoane ce locuiesc in imobil cat si cu datele de identificare ale acestora.
 
Pentru impunerea unui nou-nascut la plata taxei de habitat la declaratia sus-mentionata se anexeaza certificatul de nastere si cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.
 
Pentru incetarea de la plata taxei de habitat a unei persoane decedate, la declaratia sus-mentionata se anexeaza certificatul de deces si cartea/buletinul de identitate a proprietarului, copie.
 
Precizam ca formularul „Declaratia de impunere pentru stabilirea taxei de habitat” poate fi descarcat si de pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane fizice”-„Documente declarare”-„Taxa de habitat”.
 
Declaratia de impunere completata si copiile documentelor justificative, pot fi expediate agentiilor fiscale prin intermediul oficiilor postale, sau prin e-mail, la urmatoarele adrese: ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro.