Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT multumeste utilizatorilor de servicii online


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta multumeste constantenilor care au tinut cont de recomandarile institutiei privind plata online a sumelor datorate bugetului local si au utilizat modalitatile comode si rapide implementate de management pentru a reduce timpul petrecut in vederea achitarii impozitelor si taxelor locale.
 
Precizam ca, in primele trei luni ale anului curent, au ales sa plateasca online un numar de 1.595 constanteni, din care 1.533 sunt persoane fizice si 62 sunt persoane juridice.
 
Totalul sumelor achitate de catre acestia pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, link-ul https://etax.spit-ct.ro sau direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Etax Mobile, este in cuantum de 903.562 lei. Din aceasta suma, 45.109 lei provin din plati prin intermediul telefonului mobil.
 
Totodata mentionam ca din totalul de 8.565 contribuabili (6.913 persoane fizice si 1.652 persoane juridice) care detin un cont de Etax, in anul 2015 si-au creat conturi noi un numar de 1.248 constanteni, din care 1114 sunt persoane fizice si 134 sunt persoane juridice.
 
Amintim ca pentru plata impozitelor si taxelor locale prin modalitatile sus-mentionate nu se percepe comision.