Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Greva generala joi, 30 aprilie 2015


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta informeaza contribuabilii ca programul cu publicul va fi intrerupt joi, 30 aprilie 2015, in urma grevei generale organizate de Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA).
 
Mentionam ca masura este rezultatul nesolutionarii in mod favorabil de catre Guvernul Romaniei a urmatoarelor revendicari minimale:
 
1. Reglementarea si liberalizarea acordarii incepand cu anul 2015 a tichetelor de masa sau a normei de hrana pentru toti salariatii din administratia publica locala, in limita bugetelor locale aprobate prin hotarari de consiliu, in masura in care aceste institutii realizeaza si sunt finantate partial si din venituri proprii;
2. Cresteri salariale si pentru salariatii din administratia publica locala din Romania sau aplicarea, incepand cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.
 
Ne cerem scuze tuturor constantenilor pentru masura extrema la care s-a recurs si precizam ca programul de lucru cu publicul va fi reluat luni, 04 mai 2015.