Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

In atentia detinatorilor de mijloace de transport pe apa


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta invita contribuabilii care detin nave de sport si agrement sa transmita agentiilor fiscale certificatul de conformitate eliberat de producatorul ambarcatiunii, anexat la declaratia de impunere actualizata.
 
Solicitarea vine ca urmare a abrobarii Hotararii Consiliului Local nr. 246/2014 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2015 prin care navele de sport si agrement se impoziteaza diferentiat in functie de numarul de locuri.
 
Astfel, in vederea determinarii impozitului aferent acestora, atat persoanele care au declarat mijloacele de transport pe apa sus-mentionate, cat si cele care urmeaza sa efectueze operatiunea au obligativitatea depunerii certificatului de conformitate.
 
Precizam ca “Declaratia fiscala/Decizia de impunere pentru stabilirea impozitului pe mijloace de transport pe apa” poate fi descarcata de pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane fizice/juridice”-„Documente declarare” si poate fi expediata impreuna cu documentele justificative adreselor de e-mail: ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro.