Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

01 iulie, scadenta taxei pentru spatii verzi in Mamaia si Sat Vacanta


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta reaminteste contribuabililor din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca miercuri, 01 iulie 2015, este ultima zi pentru declararea, respectiv plata taxei pentru spatii verzi.
 
Cuantumul anual al taxei pentru spatii verzi este de 31 lei/15 m2 sau fractiune din aceasta pentru spatiile detinute in vederea desfasurarii activitatilor economice, precum si pentru spatiile de locuit si 31 lei/loc de cazare pentru spatiile de cazare.
 
Taxa este datorata de toti operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, inteprinderi individuale, inteprinderi familiale si persoane juridice, care desfasoara activitati economice, precum si de proprietarii spatiilor de locuit din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta.
 
Mentionam ca pentru spatiile de locuit, declaratia se depune o singura data, la dobandirea imobilului respectiv.
  
 
„Declaratia de impunere a taxei pentru spatii verzi – Persoane Juridice/Fizice“ si documentele necesare declararii se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea “Persoane Juridice/Fizice” – “Documente declarare” – “Taxa pentru spatii verzi”.   
 
Platile se pot efectua la toate ghiseele unice ale institutiei, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si statiile OMV din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei Etax Mobile SPIT, prin ordin de plata sau mandat postal.