Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT a participat la competitia Premiul European pentru Sectorul Public


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a participat, pentru a patra oara consecutiv, la competitia Premiul European pentru Sectorul Public (EPSA), lansata de Institutul European de Administratie Publica (EIPA), cu proiectul “Etax Mobile o noua modalitate de plata online a impozitelor si taxelor locale”.
 
Precizam ca la editia din anul 2015, au fost inaintate un total de 266 de proiecte, din care 64 au fost identificate ca bune practici. Au participat 21 de tari si institutii europene iar emitentii de top au fost Spania, Portugalia, Italia, Austria, Olanda, Lituania si Polonia.
 
Proiectul SPIT a avut ca tematica modalitatea inovatoare de plata online a impozitelor si taxelor locale prin intermediul telefonului mobil.
 
Amintim ca SPIT Constanta a participat la selectia proiectelor pentru aceasta competitie europeana in anul 2009 cu proiectul „Managementul instrumentelor de plata”, in anul 2011 cu  proiectul "Ghiseul unic" si in anul 2013 cu proiectul “Modalitate inovatoare de plata a impozitelor si taxelor”, toate reusind sa se alinieze standardelor europene.