Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Taxele speciale din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si inteprinderilor individuale/familiale care desfasoara activitati economice in Statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca datoreaza urmatoarele taxe:

 

1. Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice -este in cuantum de 0,3 lei/mp sau fractie de mp din suprafata utila detinuta. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2015.

 

2. Taxa pentru spatii verzi este in cuantum de 31 lei/15 m2 sau fractiune din aceasta pentru spatiile detinute in vederea desfasurarii activitatilor economice, precum si pentru spatiile de locuit si 31 lei/loc de cazare pentru spatiile de cazare. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iulie 2015.

 

3. Taxa pentru promovare a turismului in statiunea Mamaia si Sat Vacanta –este stabilita diferentiat, in functie de destinatia spatiului si de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iunie 2015.

 

Formularele privind declararea taxelor sus-mentionate se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, la sectiunile “Persoane Fizice/Juridice” – “Documente declarare”.  

 

Platile se pot efectua la toate ghiseele unice ale institutiei, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si statiile OMV – Petrom din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei Etax Mobile SPIT, prin ordin de plata sau mandat postal.