Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Servicii online


Pentru a evita eventualele aglomerari din cadrul agentiilor fiscale si totodata pentru a beneficia de servicii suplimentare celor oferite la ghiseele institutiei, Serviciului Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta invita constantenii sa utilizeze sectiunea “Servicii online”, de pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.

 

1. “Etax Mobile” – plata prin intermediul telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei ETax Mobile SPIT, dezvoltata pentru Android si iOS.

2. „Plata online a impozitelor” – plata prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei, vizionarea platilor efectuate.

3. “Plata online a amenzilor” – plata amenzilor prin intermediul cardului bancar.

4. “Inscriere in audienta” – programarea unei audiente la unul dintre sefii de compartimente (online sau la un sediu SPIT).

5. “Afla unde este cererea ta– vizionarea stadiului de solutionare a cererii depuse.

6. “Certificat fiscal online” – obtinerea certificatelor fiscale ce pot fi folosite in alte scopuri decat pentru instainarea bunurilor.

7. “Verifica certificat fiscal” – verificarea certificatului fiscal in baza numarului, a datei de inregistrare a documentului si a cheii de control alocate.

8. “Verifica fisa de inmatriculare auto”- verificarea autenticitatii fisei de inmatriculare auto.

9. “Declaratii online” – depunerea online a declaratiilor de impunere.