Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Puncte de eliberare a autorizatiilor abonament pentru folosirea tramei stradale


Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) anunta ca, incepand cu data de 4 ianuarie 2010, autorizatiile pentru folosirea tramei stradale din Municipiul Constanta se vor elibera si de la punctele de taxare situate la intrarile in localitate, inclusiv, la Portile 5 si 6 de acces in Port.

Daca in anul 2009, autorizatiile abonament se puteau procura doar la ghiseele agentiilor fiscale, de anul viitor, persoanele fizice si juridice care detin mijloace de transport marfa, vor avea posibilitatea de a achizitiona direct de la punctele de taxare atat autorizatiile zilnice cat si autorizatiile abonament. Plata contravalorii documentelor amintite, la punctele de taxare, se poate efectua doar cu numerar.

Reamintim totodata ca, autorizatiile pentry intreg anul 2010 se vor procura doar de la ghiseele agentiilor fiscale. De asemenea, pentru achitarea integrala si anticipata a taxei de folosire trama stradala pentru intreg anul 2010, pana la data de 31.10.2010, inclusiv, se acorda o reducere de 10% din valoarea autorizatiei.