Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Reducere de 10% pentru autorizatiile de trama


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza contribuabilii ca pot beneficia de o reducere de 10% daca achita taxa pentru folosirea tramei stradale aferenta anului 2016, pana la data de 01 februarie 2016.

Mentionam ca taxa este datorata de persoanele fizice si juridice care detin autovehicule concepute si construite pentru transportul de marfuri, pentru circulatia pe strazile prevazute in Hotararea Consiliului Local nr. 312/2015 privind impozitele si taxele locale pentru anul 2016.

In vederea eliberarii “Autorizatiei de circulatie” de la agentiile fiscale ale SPIT, solicitantul va inainta „Cererea pentru acordarea autorizatiei de circulatie” la care va anexa urmatoarele: copia certificatului de inmatriculare a societatii, copia talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului pentru care se urmareste obtinerea autorizatiei si alte copii ale documentelor legale relevante.

Cererea sus-mentionata se gaseste si pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Persoane juridice”-“Documente declarare”-„Taxa trama stradala”.

Contravaloarea taxei pentru intreg anul 2016 poate fi achitata in numerar sau prin POS la ghiseele agentiilor fiscale, la statiile OMV de alimentare cu carburant, in numerar la punctele de taxare situate la intrarile in localitate sau prin ordin de plata in contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631.