Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Bonificatii de 10% pentru persoanele fizice si 5% pentru persoanele juridice


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (S.P.I.T.) aduce la cunostinta contribuabililor ca si in acest an persoanele fizice si juridice beneficiaza de bonificatie la plata cu anticipatie a tuturor obligatiilor catre bugetul local pana la data de 31 martie 2010.  

 

Astfel, potrivit H.C.L.M. nr. 467/2009 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2010, persoanele fizice beneficiaza de bonificatie de 10%, iar persoanele juridice de bonificatie de 5 % din sumele datorate pentru cladiri, terenuri si mijloace de transport.

 

S.P.I.T. reaminteste, de asemenea, tuturor contribuabililor ca plata impozitelor si taxelor locale se poate face la toate ghiseele institutiei sau la oficiile postale din localitate. Prin exceptie, contribuabilii care primesc instiintari de culoare roz sau bleu se vor prezenta in vederea achitarii sumelor datorate la agentiile fiscale sau serviciile specializate ale S.P.I.T..  

 

Precizam totodata ca termenele scadente pentru plata impozitelor si taxelor locale nu au fost modificate. Prin urmare, prima rata va fi achitata pana la data de 31 martie 2010, inclusiv, iar a doua rata va fi achitata pana la data de 30 septembrie 2010, inclusiv.