Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Taxa intretinere cimitire/loc de veci se achita la SPIT


 Taxa intretinere cimitire/loc de veci se achita la Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta de catre contribuabilii care detin locuri de veci in urmatoarele cimitire de pe raza municipiului Constanta: Anadalchioi, Central, Constantin Predescu, Palazu Mare si Viile Noi.

 

Plata se efectueaza prezentand la ghiseele institutiei actul de identitate in original, contractul de concesiune in  original si ultima chitanta privind achitarea taxei.

 

In cazul in care contractul de concesiune este expirat sau titularul este decedat, inainte de achitarea taxei, succesorii se vor prezenta in vederea actualizarii acestuia la Serviciul Administrare Cimitire, Directia Gospodarire Comunala, din cadrul Primariei Municipiului Constanta, str. Baraganului nr. 2-4.

 

Persoanele care nu detin ultima chitanta, trebuie sa prezinte o dovada privind achitarea taxei obtinuta de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv.

                     

Atentie! Taxa de concesionare locuri de veci este o taxa distincta si se achita de catre beneficiarii contractelor de concesiune a locurilor de veci la Serviciul Administrare Cimitire, Directia Gospodarire Comunala, din cadrul Primariei Municipiului Constanta,                  str. Baraganului nr. 2-4.