Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

1 februarie, ultima zi pentru achizitionarea autorizatiilor de trama reduse cu 10%


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aduce la cunostinta persoanelor fizice si juridice care detin autovehicule de transport marfa ca pentru autorizatiile anuale eliberate pentru folosirea tramei stradale de trafic usor, mediu si greu pe raza Municipiului Constanta, pana la data de 31.01.2010, inclusiv, se acorda o reducere de 10% din valoarea autorizatiei.

 

Avand in vedere faptul ca ultima zi de acordare a reducerii cade intr-o zi nelucratoare, termenul se va prelungi, cu respectarea prevederilor Codului fiscal, pana la sfarsitul primei zile lucratoare, respectiv pana la data de 1 februarie 2010, inclusiv.

 

In vederea eliberarii „Autorizatiei de circulatie” solicitantul va inainta la ghiseele din cadrul agentiilor fiscale o cerere tip la care va anexa urmatoarele:

  • copia certificatului de inmatriculare a societatii,
  • copia talonului sau a cartii de identitate a autovehiculului pentru care se urmareste obtinerea autorizatiei si alte copii ale documentelor legale relevante.

 

Contravaloarea taxei pentru intreg anul 2010 poate fi achitata prin ordin de plata in contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631 sau prin numerar la casieriile din cadrul agentiilor fiscale ale S.P.I.T..

 

Reamintim, de asemenea contribuabililor ca, autorizatiile zilnice si autorizatiile abonament se pot achizitiona cu numerar de la toate punctele de taxare situate la intrarile in localitate, inclusiv, la Portile 5 si 6 de acces in Port.