Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

impozite si taxe datorate de contribuabilii din Mamaia si Sat Vacanta


 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste contribuabililor care desfasoara activitati economice in statiunea Mamaia si in Sat Vacanta ca datoreaza urmatoarele taxe:

 

1. Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice -este in cuantum de 0,3 lei/mp sau fractie de mp din suprafata utila detinuta. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2016.

 

2. Taxa de promovare a turismului in statiunea Mamaia si in Sat Vacanta –este stabilita diferentiat, in functie de destinatia spatiului si de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea taxei a fost data de 01 iunie 2016.

 

3. Impozitul pe spectacole –pentru un spectacol de teatru, balet, opera, opereta, concert, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competitie sportiva interna sau internationala, cota de impozit este de 2%.

In cazul oricarei alte manifestari artistice decat cele enumerate (distractii dezvoltate pentru parcuri de distractii si parcuri moderne-roller coaster, montagne russe etc.) cota de impozit este de 5%. Taxa se achita lunar, pana la data de 10 inclusiv, a lunii urmatoare celei in care a avut loc spectacolul.

 

Formularele se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunile “Persoane Fizice/Juridice”– “Documente declarare”.