Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Taxa intretinere cimitire/loc de veci se achita la SPIT


 Stimati constanteni,

 

Va informam ca taxa intretinere cimitire/loc de veci este in cuantum de 2,4 lei/mp/an si se achita la SPIT de catre contribuabilii care detin locuri de veci in urmatoarele cimitire de pe raza municipiului Constanta: Anadalchioi, Central, Constantin Predescu, Palazu Mare si Viile Noi.

 

Plata se efectueaza prezentand actul de identitate (original), contractul de concesiune (original) si ultima chitanta privind achitarea taxei. Persoanele care nu detin ultima chitanta trebuie sa prezinte o dovada privind achitarea taxei obtinuta de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv.

 

In cazul in care contractul de concesiune este expirat sau titularul este decedat, inainte de achitarea taxei, succesorii se vor prezenta in vederea actualizarii acestuia la Serviciul Administrare Cimitire, Directia Gospodarire Comunala, din cadrul Primariei Municipiului Constanta, str. Baraganului nr. 2-4.

 

Termenul scadent pentru plata taxei a fost 31 martie 2016, iar dupa aceasta data se calculeaza majorari de intarziere in cuantum de 1%, pentru fiecare luna sau fractie de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului mentionat.

 

Precizam ca taxa nu se incaseaza de la persoanele care au incheiat contracte de concesiune cu Arhiepiscopia Tomisului pentru Cimitirul din Palazu Mare si cu Unitatea Militara 02150 pentru Cimitirul Central.

 

Atentie!

Taxa de concesionare locuri de veci este o taxa distincta si se achita de catre beneficiarii contractelor de concesiune a locurilor de veci la Serviciul Administrare Cimitire, Directia Gospodarire Comunala, din cadrul Primariei Municipiului Constanta, str. Baraganului nr. 2-4.

 

Cu stima, echipa SPIT Constanta.