Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT – un concept nou destinat persoanelor juridice


 Incepand cu noul an fiscal, asa cum v-a obisnuit deja in ultimii 15 ani, SPIT ridica inca o data standardele, prin intampinarea persoanelor juridice intr-o noua locatie, situata pe Bd. Tomis nr. 112.

 

Spatiul destinat publicului va fi de cinci ori mai mare decat cel din str. Sulmona nr. 22, iar functionarii si contribuabilii isi vor imbunatati relationarea direct la birouri amplasate     intr-un spatiu deschis, eliminand disconfortul interactiunii prin intermediul ghiseelor, avand in vedere volumul documentelor depuse de catre persoanele juridice.

 

Operatiunile efectuate in cadrul acestor birouri vor fi aceleasi care se derulau si in cadrul ghiseelor, printre cele mai importante fiind impuneri in evidentele fiscale, scoateri din evidentele fiscale, eliberare certificate de atestare fiscala, consiliere fiscala, contestatii, recalculari, depunere rapoarte de evaluare, verificare rol fiscal, emitere decizii si instiintari, restiuiri.

 

Platile se vor efectua la casieriile ampalasate intr-o zona separata, securizata, conform prevederilor legale. Langa aceste casierii, pe parcursul anului viitor, constantenii vor avea la dispozitie si doua automate pentru plati rapide.

 

Cei care nu vor dori sa mai stea in picioare in fata casieriilor sau a automatelor vor putea achita in continuare online, in final, aceasta fiind cea mai simpla modalitate de plata. Operatiunea se poate efectua atat pe site-ul www.spit-ct.ro, cat si prin intermediul telefoanelor mobile, cu ajutorul aplicatiei Etax Mobile.

 

Vestile bune sunt si pentru persoanele fizice arondate agentei fiscale nr. 3, care odata cu mutarea agentiei nr. 6, va prelua spatiul destinat publicului si a activitatii de back-office, situat in strada Sulmona 22.