Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

1 martie 2010, ultima zi pentru depunerea declaratiei pentru taxa de liniste


Serviciul Public de Impozite si Taxe aduce la cunostinta contribuabililor ca termenul scadent pentru depunerea declaratiei anuale si a documentatiei necesare in vederea stabilirii taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta este 01 martie 2010.

 

Obligatia depunerii declaratiei revine persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si asociatiilor familiale, cu exceptia celor care au in administrare complexuri hoteliere, acestea datorand taxa doar pentru suprafetele destinate activitatilor de alimentatie publica si spatiilor comerciale.

 

La declaratia de impunere, contribuabilul are obligatia de a anexa copii ale urmatoarelor documente:

  • certificat de inregistrare la Camera de Comert;
  • actul de proprietate sau de detinere (concesiune, inchiriere, asociere etc.);
  • schita activului vizata de o persoana autorizata.

 

Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si asociatiile familiale care, anul trecut, au depus la Serviciul Persoane Juridice intreaga documentatie si care nu au efectuat modificari de natura sa conduca la schimbarea cuantumului taxei vor completa si depune doar declaratia de impunere.

 

Declaratia de impunere si documentele doveditoare se pot trimite si prin scrisori recomandate, pe adresa: Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, in atentia Serviciului Persoane Juridice, strada Sulmona nr. 22, Constanta, pana la data de 01.03.2010, inclusiv, data postei. Formularul tip privind declaratia de impunere se gaseste pe site-ul institutiei, respectiv: www.spit-ct.ro si la sediul Serviciului Persoane Juridice din str. Sulmona nr. 22.