Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Programul SPIT de Sarbatori


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza constantenii ca vineri, 30 decembrie 2016, va fi ultima zi din an in care ghiseele agentiilor fiscale vor fi deschise publicului.

 

In perioada 27-30 decembrie 2016, in fiecare agentie fiscala va functiona cate un singur ghiseu destinat numai platii impozitelor, taxelor, amenzilor si obtinerii certificatelor de atestare fiscala.

 

Zilele de 26 decembrie 2016 si 02 ianuarie 2017 sunt declarate zile de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, iar in perioada 03-06 ianuarie 2017 programul de lucru cu publicul este suspendat pentru realizarea de activitati specifice inchiderii/deschiderii anului fiscal.

 

Incepand cu data de 09 ianuarie 2017 vor fi deschise toate agentiile fiscale si reluate toate operatiunile cu caracter fiscal.

 

Amintim serviciile online dezvoltate de SPIT ce pot fi utilizate in perioada 27-30 decembrie 2016, pe site-ul www.spit-ct.ro:

1. „Plata online a impozitelor” plata pe site-ul institutiei, cu autentificare;

2. “Plata online a amenzilor” – plata amenzilor pe site-ul institutiei, cu autentificare sau pe site-ul www.ghiseul.ro, fara autentificare;

3.  “Etax Mobile” plata prin intermediul telefonul mobil, utilizand aplicatia ETax Mobile SPIT, dezvoltata pentru Android si iOS.

 

Va dorim sarbatori fericite!

 

Cu consideratie, echipa SPIT Constanta.