Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Au fost expediate instiintarile de plata


 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza contribuabilii ca instiintarile de plata au fost transmise, incepand cu luna ianuarie, astfel:

– pentru persoanele juridice – in perioada 30.01.2017-10.02.2017.

– pentru persoanele fizice – incepand cu data de 27.02.2017.

 

Expedierea acestora nu a fost efectuata in perioada anuntata anterior, respectiv          20-31.01.2017, intrucat a fost actualizata baza de date prin suprapunerea acesteia cu cea a  Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Constanta (SPCLEP).

 

Precizam ca 70% din totalul instiintarilor de plata emise au fost tiparite pe hartie de culoare alba, pentru cei care au de achitat doar obligatiile pentru anul 2017 si 30% pe hartie de culoare roz, pentru cei care au de achitat si obligatiile restante aflate in procedura de executare silita precum si accesoriile aferente acestora.

 

In cazul in care, pana la sosirea instiintarilor de plata, contribuabilii doresc sa afle cuantumul impozitelor si taxelor datorate in anul fiscal 2017, pot opta pentru:

– obtinerea de user/parola pentru utilizarea aplicatiei E-tax, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro. Prin intermediul acestui cont se vizualizeaza obligatiile fiscale, patrimoniul bunurilor detinute si se pot efectua plati;

– deplasarea la statiile OMV Petrom, oficiile Postei Romane din municipiul Constanta, ghiseele institutiei.