Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Chestionar de evaluare privind satisfactia contribuabililor


Serviciului Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) readuce in atentia cetatenilor chestionarul de evaluare privind satisfactia contribuabilului implementat la nivelul institutiei inca din anul 2012, care poate fi completat atat in format fizic in orice agentie fiscala, cat si online, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.

Prin completarea primelor 5 intrebari este evaluata calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, atitudinea personalului agentiilor fiscale, precum si confortul spatiilor de asteptare, prin bifarea cu un calificativ de la 1 la 5 (1 fiind cel mai scazut si 5 cel mai ridicat). Intrebarea nr. 6 este rezervata propunerilor si sugestiilor ce pot contribui la cresterea calitatii serviciilor SPIT.

Chestionarele completate sunt monitorizate permanent, iar sugestiile formulate sunt analizate de catre managementul institutiei in vederea identificarii posibilelor propuneri de imbunatatire a serviciilor pentru contribuabili.

SPIT indruma contribuabilii sa completeze chestionarul de satisfactie, intrucat este esentiala identificarea exigentelor comunitatii locale pentru a putea veni in sprijinul acesteia.

Parerea dumneavoastra conteaza mult pentru noi!