Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

1 iulie 2010, ultima zi pentru declararea si plata taxei pentru liniste in Mamaia si Sat Vacanta


Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) aduce la cunostinta persoanelor juridice si fizice autorizate din Mamaia si Sat Vacanta ca termenul legal pentru depunerea declaratiei anuale si plata taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice este 1 iulie 2010.

Sunt exceptate de la obligatia depunerii declaratiei anuale si plata taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice, contribuabilii care au in administrare complexuri hoteliere, acestea datorand taxa doar pentru suprafetele destinate activitatilor de alimentatie publica si spatiilor comerciale.

La declaratia de impunere se vor anexa copii ale urmatoarelor acte:

  • certificat de inregistrare la Camera de Comert;
  • actul de proprietate sau de detinere (concesiune, inchiriere, asociere etc.);
  • schita activului vizata de o persoana autorizata.

Proprietarii spatiilor de locuit, mai exact proprietarii apartamentelor situate in statiunea Mamaia, vor completa si depune, la Agentia fiscala nr. 4 din strada Badea Cartan nr. 3, numai formularul  privind declararea taxei pentru irigatii spatii verzi.

De asemenea, pentru a evita aglomeratia de la ghisee, contribuabilii pot trimite declaratia de impunere si documentele doveditoare prin posta pe adresa: Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, pentru Serviciul Persoane Juridice, str. Sulmona nr. 22, Constanta, pana la data de 01.07.2010, inclusiv, data postei. Formularul tip privind declaratia de impunere se gaseste pe site-ul institutiei, respectiv: www.spit-ct.ro si la sediul Serviciului Persoane Juridice din str. Sulmona nr. 22.