Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Agentia fiscala nr. 1 in cadrul centrului comercial TOM


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta readuce in atentia cetatenilor mutarea Agentiei fiscale nr. 1, din strada Badea Cartan nr. 3, in cadrul centrului comercial Tom Carrefour (stand B6), incepand cu data de 01 aprilie.

Demersurile pentru deschiderea Agentiei fiscale in cadrul centrului comercial au intervenit pe fondul analizarii cerintelor si asteptarilor contribuabililor, venind astfel in intampinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare si Tomis Nord, ca urmare a inchiderii punctului de lucru deschis in cartierul Palazu Mare, strada Dumbraveni nr. 1.

Intrucat cresterea calitatii serviciilor publice constituie o prioritate pentru institutie, conceptul „open space”, utilizat in cadrul Agentiei fiscale nr. 6, a fost aplicat si in cadrul Agentiei fiscale nr. 1, concept ce contribuie la eliminarea barierelor de comunicare si la cresterea transparentei in administratia publica. Astfel, operatiunile fiscale sunt asigurate de inspectori in cadrul birourilor amenajate in spatiul deschis, iar platile sunt efectuate la casieriile ampalasate intr-o zona securizata.

Pe aceasta cale, in vederea eficientizarii activitatii la ghisee, institutia indruma cetatenii ale caror adrese sunt arondate Agentiei fiscale nr. 1 si nu numai acestora, sa se adreseze agentiei fiscale, al carei program de lucru cu publicul este:

  •  luni, marti, miercuri, vineri: 08.30-16.30;
  •  joi: 08.30-18.30.