Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Agentia Fiscala nr. 1 s-a mutat in cadrul centrului comercial TOM


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta reaminteste constantenilor ca Agentia Fiscala      nr. 1 s-a mutat din strada Badea Cartan nr. 3 in cadrul centrului comercial TOM, zona Carrefour (stand B6b), venind astfel in intampinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare si Tomis Nord, incepand cu data de 01 aprilie 2019.

Pentru a fi mai aproape de cetateni si pentru a elimina barierele de comunicare, conceptul prezent in organizarea Agentiei Fiscale nr. 1 este unul de tip “open space”. Programul de lucru cu publicul al agentiilor fiscale este: luni, marti, miercuri, vineri: 08.30-16.30; joi: 08.30-18.30.

Operatiunile, reprezentand impuneri in evidentele fiscale, scoateri din evidentele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscala, consiliere fiscala, recalculari impozite/taxe, inregistrare rapoarte de evaluare, emitere decizii de impunere si instiintari de plata, se vor desfasura la nivelul birourilor amplasate in spatiul deschis si vor fi aceleasi care se deruleaza in prezent si la nivelul agentiilor fiscale.

In vederea optimizarii timpilor de asteptare pentru solutionarea situatiilor fiscale pentru care contribuabilii se vor adresa agentiei fiscale, platile se vor efectua la casieriile ampalasate intr-o zona securizata, separata de spatiul deschis amenajat cu birouri.