Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Agentia fiscala nr. 1 se muta in cadrul centrului comercial TOM incepand cu 01 aprilie 2019


Asa cum v-am obisnuit, Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta imbunatateste continuu calitatea serviciilor publice oferite, venind astfel in intampinarea locuitorilor din cartierele Tomis Plus, Boreal, Palazu Mare si Tomis Nord prin mutarea Agentiei fiscale nr. 1 din strada Badea Cartan nr. 3, in cadrul Centrului Comercial TOM, zona Carrefour (stand B6b).

Pentru a fi mai aproape de cetateni si pentru a elimina barierele de comunicare, conceptul prezent in organizarea Agentiei fiscale nr. 1 este unul de tip “open space”.
Operatiunile, reprezentand impuneri in evidentele fiscale, scoateri din evidentele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscala, consiliere fiscala, recalculari impozite/taxe, inregistrare rapoarte de evaluare, emitere decizii de impunere si instiintari de plata, se vor desfasura la nivelul birourilor amplasate in spatiul deschis si vor fi aceleasi care se deruleaza in prezent si la nivelul agentiilor fiscale.

In vederea optimizarii timpilor de asteptare pentru solutionarea situatiilor fiscale pentru care contribuabilii se vor adresa agentiei fiscale, platile se vor efectua la casieriile ampalasate intr-o zona securizata, separata de spatiul deschis amenajat cu birouri.

Agentia fiscala nr. 4 isi va desfasura in continuare activitatea in locatia situata in strada Badea Cartan nr. 3.

Pe aceasta cale, amintim ca luni, 1 aprilie 2019 este ultima zi in care, pentru plata cu anticipatie a tuturor obligatiilor fiscale, cetatenii pot beneficia de 10% bonificatie daca sunt persoane fizice, respectiv 5% daca sunt persoane juridice din cuantumul impozitului pe cladiri, teren si mijloace de transport.

Programul de lucru cu publicul al agentiilor fiscale este:
  • luni, marti, miercuri, vineri: 08.30-16.30;
  • joi: 08.30-18.30.