Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Declaraţiile fiscale se pot depune online


Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) informează contribuabilii că pot depune declarațiile fiscale online, simplu și rapid, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la agențiile fiscale de pe raza municipiului.

Operațiunea poate fi efectuată  pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, accesând secţiunea ,,Servicii online/ Declarații fiscale”, fără/cu autentificare, caz în care este necesar un nume utilizator şi parolă în aplicația E-tax.

Declarațiile fiscale pot fi trimise și prin e-mail la cele 6 agenții fiscale, pe adresele:

Formularele necesare operațiunilor fiscale, cât și tipul documentelor justificative care trebuie anexate se regăsesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice/Persoane juridice – Documente declarare.

Contribuabilii au obligaţia de a completa corect, integral şi cu bună credinţă rubricile   corespunzătoare ce se regăsesc pe formularele tipizate conform situaţiei fiscale, iar declaraţia se semnează de către contribuabili, reprezentantul legal ori împuternicitul acestuia.

Serviciile online puse la dispoziția contribuabililor sunt  disponibile 24 de ore din 24 și au fost concepute în scopul eficientizării procesului de îndeplinire a cerințelor legale fiscale prin eliminarea deplasării la ghișeele instituției.