Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Facilitati fiscale pentru contribuabilii care au datorii la bugetul local


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta aduce la cunostinta contribuabililor persoane fizice si juridice care au obligatii de plata la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv, faptul ca pana pe 15 decembrie 2020 pot beneficia de anularea accesoriilor (majorarilor de intarziere) aferente obligatiilor fiscale principale restante, in temeiul prevederilor H.C.L. nr. 182/30.06.2020 privind instituirea unor facilitati fiscale la nivelul municipiului Constanta.

Pentru a beneficia de anularea accesoriilor (majorarilor de intarziere), contribuabilii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

– sa achite toate obligatiile bugetare principale restante la 31 martie 2020 inclusiv, pana la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor;

– sa achite toate obligatiile bugetare principale si accesorii cu termene de plata cuprinse intre data de 1 aprilie 2020 si data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv;
– sa depuna o cerere de anulare a accesoriilor dupa indeplinirea in mod corespunzator a conditiilor prevazute mai sus, dar nu mai tarziu de 15 decembrie 2020.

Debitorii care vor sa beneficieze de anularea obligatiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intentia lor si isi pot achita debitul si in mod esalonat pana cel tarziu la data de 15 decembrie 2020.

Cererile si notificarile pot fi depuse la ghiseele SPIT, trimise prin e-mail sau prin posta la urmatoarele agentii fiscale:

  • Agentia fiscala nr.1, Centrul Comercial TOM, stand B6b, e-mail: ag1@spit-ct.ro;
  • Agentia fiscala nr.2, Strada Nicolae Grindeanu, nr.66, e-mail: ag2@spit-ct.ro;
  • Agentia fiscala nr.3, Strada Sulmona, nr.22, e-mail: ag3@spit-ct.ro;
  • Agentia fiscala nr.4, Strada Badea Cartan nr. 3, e-mail: ag4@spit-ct.ro;
  • Agentia fiscala nr.5, Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C (City Park Mall), e-mail: ag5@spit-ct.ro.
  • Agentia fiscala nr. 6 , Bd. Tomis nr. 112, e-mail: ag6@spit-ct.ro.