Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Facilitati fiscale


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta aduce in atentia persoanelor fizice si juridice ca pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotarare privind instituirea unor facilitati fiscale la nivelul municipiului Constanta, pana la data de  30 septembrie 2019, inclusiv, conform prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata.

Proiectul poate fi consultat:
  • pe site-ul Primariei Municipiului Constanta www.primaria-constanta.ro la sectiunea „Transparenta decizionala” si la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51;
  • pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local  www.spit-ct.ro la sectiunea „Transparenta decizionala” sau la sediile acestuia, situate la adresele Bd. Tomis nr. 112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cartan nr. 3 si Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C.
Propunerile pot fi transmise prin e-mail la adresa sj@spit-ct.ro, prin posta la adresa din municipiul Constanta, Bd. Tomis nr. 112 sau prin fax la numarul 0241/488571, cu precizarea ca informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0241/488561,   persoane de contact Stan Roxana si Tita Roberta Alexandra.