Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Informare cladiri nereevaluate


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta recomanda contribuabililor, persoane fizice si juridice, care detin constructii carora la data de 31.12.2018 le expira termenul de 5, respectiv 3 ani de la data achizitiei/reevaluarii/evaluarii, sa procedeze la reevaluarea/evaluarea acestora in conformitate cu prevederile legale in vigoare, pentru a evita aplicarea unei cote de impozitare de 2%, respectiv 5%, in anul fiscal 2019.

De asemenea, va informam asupra posibilitatilor de a va inscrie pe platforma de contact E-Tax, prin intermediul careia puteti vizualiza online patrimoniul si situatia fiscala, depune declaratii si efectua plati.

Pentru obtinerea dreptului de utilizator si a parolei E-tax, va indrumam sa accesati link-ul https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#tabCerereDeInscriere.

Prezentul demers al Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta vine in virtutea rolului activ al organului fiscal conferit de prevederile art. 7 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala.