Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Majorari pentru neachitarea la termenul scadent


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta informeaza cetatenii care nu au achitat impozitele si taxele locale pana la data de 1 octombrie ca incepand cu ziua imediat urmatoare, se calculeaza majorari de intarziere in cuantum de 1% pe luna sau fractie de luna, pana la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.

Institutia readuce in atentia contribuabililor modalitatea cea mai rapida de a achita sumele datorate bugetului local, accesand sectiunea “Servicii online/Plata impozite” pe site-ul www.spit-ct.ro sau utilizand aplicatia E-tax Mobile – SPIT, prin intermediul telefonului mobil.

Autentificarea in contul E-Tax se poate efectua in baza unui nume de utilizator si a unei parole, obtinute in urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau accesand link-ul https://etax.spit-ct.ro/.

Pe aceasta cale, SPIT recomanda achitarea sumelor datorate intrucat pentru obligatiile fiscale neachitate la termen se va demara procedura de urmarire si executare silita.