Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

ONLINE e mai simplu! Depune declaratiile fiscale in siguranta, de acasa


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta vine in sprijinul contribuabililor si pune la dispozitie posibilitatea depunerii declaratiilor fiscale de la distanta, prin mijloace electronice.

Cei interesati au la dispozitie site-ul institutiei, www.spit-ct.ro, sectiunea “Servicii online/Declaratii fiscale“, cu/fara autentificare.

Declaratiile fiscale pot fi trimise tot de la distanta, fara a fi necesara deplasarea la ghiseele SPIT, pe adresele de e-mail ale institutiei: office@spit-ct.ro, ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro, prin posta/servicii de curierat, cu confirmare de primire sau prin fax.

In aceasta perioada este indicat sa ramaneti in spatiile in care va simtiti protejati. Prin aceste metode alternative, operatiunile rezolvate la ghiseele institutiei se pot realiza si de la distanta, mai simplu, mai rapid, mai prudent.

Reamintim faptul ca accesul in sediile Serviciului Public de Impozite si Taxe Constanta se face cu respectarea tuturor normelor in vigoare: purtarea obligatorie a mastii, termoscanarea si igienizarea mainilor.