Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Online este mai simplu! Impozitele și taxele locale pot fi achitate ușor, sigur și rapid prin platforma gratuită e-TAX


Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția contribuabililor platforma gratuită online e-TAX, un sistem electronic sigur și rapid ce oferă posibilitatea constănțenilor să efectueze operațiuni fiscale fără a fi nevoie să se deplaseze la ghișeele agențiilor de pe raza municipiului. De pe un singur cont se pot gestiona mai multe roluri fiscale, se pot efectua plăți ale impozitelor și taxelor locale sau a altor taxe atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Datele de autentificare (nume de utilizator și parolă) pentru accesarea aplicației e-Tax Constanta pot fi obținute pe loc, la orice agenție fiscală sau online, în urma depunerii unei cereri pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata impozite” sau link-ul https꞉//etax.spit-ct.ro, caz în care datele necesare autentificării vor fi primite la adresa de domiciliu/ghișeele instituției, în funcție de alegerea solicitantului.

Platforma poate fi utilizată atât pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro, cât și de pe telefonul mobil, prin instalarea aplicației gratuite e-Tax Mobile SPIT, disponibilă pe App Store și Play Store. Prin sistemul electronic e-TAX, utilizatoriii au posibilitatea de a  efectua plata impozitelor și taxelor locale, amenzilor contravenționale sau a altor taxe, își pot vizualiza  patrimoniul și situația fiscală sau istoricul plăților. Sistemul permite de asemenea  depunerea de  declarații online sau obținerea certificatelor fiscale.