Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPIT Constanta: Va invitam sa consultati proiectul privind stabilirea impozitelor si taxelor locale la nivelul municipiului pentru anul 2021


Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local aduce la cunostinta cetatenilor si operatorilor economici publicarea proiectului de hotarare privind stabilirea impozitelor si taxelor locale la nivelul municipiului Constanta in anul 2021, in conformitate cu dispozitiile art.7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.

Proiectul poate fi consultat:

  • pe site-ul Primariei Municipiului Constanta primaria-constanta.ro la sectiunea „Transparenta decizionala” si la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51;
  • pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local spit-ct.ro la sectiunea „Transparenta decizionala” sau la sediile acestuia, situate pe bd. Tomis nr. 112, str. Sulmona nr. 22, str. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Badea Cartan nr. 3 si Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C.

Propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastra cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice se primesc pana la data de 23.11.2020 pe adresa de e-mail sj@spit-ct.ro, prin posta, la adresa din Bd. Tomis nr. 112, sau prin fax, la numarul 0241/488.571.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0241/488.561, persoane de contact Marin Cornel si Stan Roxana – Gabriela.