Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Termene de depunere a declarațiilor fiscale de impunere/scădere


Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează contribuabilii că în termen de 30 de zile inclusiv de la data dobândirii sau a înstrăinării clădirilor, terenurilor sau mijloacelor de transport, proprietarul are obligația depunerii declarației  fiscale la care va anexa documentele doveditoare.

Declarațiile fiscale pot fi depuse și online, fără a mai fi necesară deplasarea în sediile agențiilor fiscale, prin accesarea site-ului www.spit-ct.ro,  la secțiunea ,,Servicii online/ Declarații fiscale”, fără/cu autentificare sau prin e-mail (ag1@spit-ct.ro, ag2@spit-ct.ro, ag3@spit-ct.ro, ag4@spit-ct.ro, ag5@spit-ct.ro, ag6@spit-ct.ro).

Formularele necesare operațiunilor fiscale și tipul documentelor justificative ce  trebuie anexate se regăsesc pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Persoane fizice/Persoane juridice – Documente declarare.

Vă reamintim că în această perioadă este indicat să rămâneți în spațiile în care vă   simțiți protejați. Operațiunile rezolvate la ghișeele instituției se pot realiza și prin metode alternative la distanță, mai simplu, mai rapid, mai prudent.

Dacă totuși nu aveți posibilitatea să utilizați serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, vă aducem la cunoștință faptul  că accesul în sediile SPIT   se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.