Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Nou chestionar de evaluare online privind satisfactia contribuabililor
18.06.2012

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a actualizat si imbunatatit chestionarul de evaluare online privind masurarea gradului de satisfactie al contribuabililor.

                              

Noul formular electronic se gaseste pe site-ul www.spit-ct.ro, butonul „CHESTIONAR DE EVALUARE“ si cuprinde opt intrebari care sa conduca la masurarea gradului de satisfactie a cerintelor constantenilor care au beneficiat de serviciile SPIT si o rubrica privind sugestiile contribuabililor pentru imbunatatirea serviciilor institutiei.
 
Amintim ca aceste chestionare completate sunt monitorizate permanent iar sugestiile formulate sunt analizate de managementul institutiei in vederea identificarii potentialelor propuneri de imbunatatire a serviciilor pentru contribuabili.
 
Activitatea de monitorizare a satisfactiei contribuabililor cu privire la calitatea serviciilor institutiei a fost initiata la sfarsitul anului 2007 prin completarea formularelor pe suport de hartie la ghiseele agentiilor fiscale si din anul 2009, in format electronic, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.
 
In prezent, chestionarele de evaluare sunt completate doar pe site-ul institutiei, la nivelul locatiilor institutiei contribuabilii putand lasa in cutiile special amenajate sugestii privind imbunatatirea activitatii institutiei. 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis