Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

SPIT continua campania de verificare a persoanelor juridice din Mamaia
24.07.2012

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa continuă campania de verificare a persoanelor juridice din Mamaia şi Sat Vacanţă în ceea ce priveşte declararea taxei privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice şi a taxei pentru irigaţii spaţii verzi.  

 

De la începutul lunii şi până în prezent, inspectorii SPIT au înştiinţat 209 contribuabili care datorează taxa privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă şi 71 de contribuabili care datorează taxa pentru irigaţii spaţii verzi.

 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, din cei 209 de contribuabili înştinţaţi, 180 erau declaraţi cu taxa privind creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă. Pentru restul de 29 de contribuabili nedeclaraţi în evidenţele fiscale, SPIT va lua măsurile necesare în vederea impunerii şi achitării taxei.

 

De asemenea, din totalul de 71 de contribuabili înştiinţaţi cu privire la obligaţia declarării şi achitării taxei pentru irigaţii spaţii verzi, 69 erau declaraţi în evidenţele fiscale, iar pentru restul de doi, SPIT va lua măsurile necesare în vederea impunerii şi achitării taxei.

 

Amintim că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, toţi contribuabilii persoane juridice şi persoane fizice autorizate care îşi au sediul, respectiv puncte de lucru în staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă datorează taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice. De asemenea, contribuabilii care deţin în proprietate sau folosinţă spaţii de cazare în staţiunea Mamaia datorează taxa pentru irigaţii spaţii verzi.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis