Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Plata impozitelor si taxelor locale pe site-ul S.P.I.T.
25.09.2012

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) Constanta reaminteste persoanelor fizice si juridice ca pentru plata impozitelor si taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale, contribuabilii trebuie sa se autentifice cu nume de utilizator si parola.
 
Acestea sunt emise de catre S.P.I.T. in baza unei cereri de inregistrare in sistem, care se gaseste pe site-ul institutiei, la sectiunea Servicii Online – Plata electronica a taxelor si impozitelor locale.
 
Cererea poate fi inregistrata direct in sistem sau poate fi listata si depusa la oricare din ghiseele unice ale S.P.I.T.
 
De asemenea, contribuabilul poate opta pentru primirea elementelor de identificare (user si parola) intr-un plic inchis la adresa de domiciliu din Municipiul Constanta sau se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghiseul agentiei la care a fost arondat.
 
Termenul de eliberare a parolei este de maxim 7 zile lucratoare de la inregistrarea cererii. Dupa primirea elementelor de  identificare, contribuabilul are posibilitatea modificarii parolei.
 
Mentionam ca nu se percepe comision la plata impozitelor si taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe site-ul www.spit-ct.ro.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis