Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Termen scadent pentru plata impozitelor aferente semestrului II
27.09.2012

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (S.P.I.T.) aduce la cunostinta persoanelor fizice si juridice din Constanta ca termenul scadent pentru plata impozitelor si taxelor locale aferente semestrului al–II-lea se implineste la data de 30 septembrie 2012.
 
Avand in vedere faptul ca, ultima zi de plata se sfarseste intr-o zi nelucratoare cand serviciul este suspendat, termenul scadent se prelungeste pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare. In consecinta, termenul scadent aferent semestrului al–II-lea va fi prelungit pana la data de 1 octombrie a.c..
 
Pentru a evita plata majorarilor de intarziere, S.P.I.T. recomanda contribuabililor sa achite la termen impozitele si/sau taxele datorate pentru: cladiri, teren, habitat, mijloace de transport, garaje, telefonie mobila si pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta.
 
Nivelul majorarii de intarziere este de 2% din cuantumul obligatiilor fiscale principale neachitate in termen, calculat pentru fiecare luna sau fractiune de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului scadent si pana la data stingerii sumei datorate inclusiv.
 
Plata impozitelor si taxelor locale se poate efectua la ghiseele institutiei, la oficiile postale din localitate, la ghiseele bancii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesand site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online – Plata online a impozitelor”

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis