Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Taxele speciale din Statiunea Mamaia si Sat Vacanta
21.08.2015

 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta aminteste persoanelor juridice, persoanelor fizice autorizate si inteprinderilor individuale/familiale care desfasoara activitati economice in Statiunea Mamaia si Sat Vacanta ca datoreaza urmatoarele taxe:

 

1. Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice -este in cuantum de 0,3 lei/mp sau fractie de mp din suprafata utila detinuta. Termenul scadent pentru declararea, respectiv plata taxei a fost data de 01 iulie 2015.

 

2. Taxa pentru spatii verzi este in cuantum de 31 lei/15 m2 sau fractiune din aceasta pentru spatiile detinute in vederea desfasurarii activitatilor economice, precum si pentru spatiile de locuit si 31 lei/loc de cazare pentru spatiile de cazare. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iulie 2015.

 

3. Taxa pentru promovare a turismului in statiunea Mamaia si Sat Vacanta –este stabilita diferentiat, in functie de destinatia spatiului si de zona unde acesta este amplasat. Termenul scadent pentu declararea, respectiv achitarea acestei taxe a fost 01 iunie 2015.

 

Formularele privind declararea taxelor sus-mentionate se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, la sectiunile “Persoane Fizice/Juridice” – “Documente declarare”.  

 

Platile se pot efectua la toate ghiseele unice ale institutiei, la oficiile postale din localitate, la agentiile Garanti Bank si statiile OMV – Petrom din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei Etax Mobile SPIT, prin ordin de plata sau mandat postal.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis