Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Prezentarea la ghiseele SPIT cu actele de identitate valabile
06.10.2015

 Amintim constantenilor ca toate operatiunile din cadrul ghiseelor Serviciului Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta se efectueaza doar in baza actelor de identitate care se afla in termenul de valabilitate mentionat pe document.
 
La expirarea termenului de valabilitate, titularul acestuia este obligat potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani, cu modificarile si completarile ulterioare, sa se prezinte la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP), situat la adresa bd. Alexandru Lapusneanu nr. 116C, in incinta City Park Mall, sky level, pentru a solicita eliberarea unui nou act de identitate.
 
Mentionam ca taxa aferenta eliberarii documentului se achita la orice ghiseu SPIT si este in cuantum de 12 lei (7 lei contravaloarea cartii de identitate+5 lei taxa timbru fiscal).
 
SPIT sustine campania de informare a constantenilor cu privire la necesitatea utilizarii actelor de identitate aflate in termen de valabilitate, demarata de catre Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP).

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis