Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Taxa rezervare loc parcare se achita la SPIT
26.02.2016

 Taxa rezervare loc parcare (parcare curenta) se achita la Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta, in urma preluarii responsabilitatii incasarii acesteia, conform Hotararii Consiliului Local nr. 312/2015. Astfel, instiintarile de plata pentru anul 2016 cuprind si sumele datorate in acest sens.

 

Mentionam ca plata taxei se face pana la 31 martie 2016, urmand ca dupa aceasta data sa se calculeze majorari de intarziere in cuantum de 1%, pentru fiecare luna sau fractie de luna, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta.

 

Autorizatia se reinnoieste automat pentru anul urmator in situatia in care solicitantul nu renunta expres la aceasta pana la data de 15 decembrie a anului in curs si are achitata taxa pentru anul curent.

 

In vederea achitarii taxei contribuabilii pot opta pentru una din modalitatile de plata:

1. Online, pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea „Servicii online/Plata online a impozitelor“ sau link-ul https://etax.spit-ct.ro, in urma autentificarii cu nume utilizator si parola emise de catre SPIT in urma unei cereri depuse online;

2. Prin intermediul cardului bancar, in cadrul centrului comercial Maritimo, la standul SPIT amenajat in zona Cafeteria Auchan, de luni pana duminica, de la ora 10:00 la ora 22:00.

3. Prin intermediul telefonului mobil, folosind aplicatia Etax Mobile SPIT Constanta disponibila la instalare pe AppStore pentru iOS si pe Play Store pentru Android;

4. Prin ordin de plata, beneficiar Primaria Municipiului Constanta, cod fiscal 4785631.

5. Prin numerar:

- la statiile OMV-Petrom din Municipiul Constanta, prin Westaco Express;

- la agentiile bancii Garanti Bank;

- la toate oficiile Posta Romana.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis