Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Impozitul pe spectacole se achita lunar, pana pe data de 10
03.03.2016

 Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta informeaza organizatorii de manifestari artistice, competitii sportive sau orice alta activitate distractiva, cu caracter permanent sau ocazional ca impozitul pe spectacole se achita pana pe data de 10, inclusiv, a lunii urmatoare celei in care se organizeaza spectacolul.

Pana la aceeasi data se depune declaratia „Decont lunar pentru stabilirea impozitului pe spectacole“ si se anexeaza buletinul/cartea de identitate a delegatului/imputernicitului in original si copie si delegatia/imputernicirea in original si copie.

Impozitul pe spectacole se calculeaza prin aplicarea cotei de impozit la suma incasata din vanzarea biletelor de intrare si a abonamentelor.

Cota de impozit se determina dupa cum urmeaza:

a) in cazul unui spectacol de teatru, ca de exemplu o piesa de teatru, balet, opera, opereta, concert filarmonic sau alta manifestare muzicala, prezentarea unui film la cinematograf, un spectacol de circ sau orice competitie sportiva interna sau internationala, cota de impozit este egala cu 2%;

b) in cazul oricarei alte manifestari artistice decat cele enumerate, cota de impozit este egala cu 5%.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis