Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Campanie de verificare in Mamaia si Sat Vacanta
06.07.2016

 Incepand cu data de 07 iulie 2016, inspectorii Serviciului Analiza, Constatare si Control vor efectua controale pe teren cu privire la modul de declarare si achitare a taxei de promovare a turismului si a taxei pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Mamaia si Sat Vacanta.

 

Sunt vizati operatorii economici, respectiv, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si persoane juridice care desfasoara activitate economica in statiunea Mamaia si Sat Vacanta.

 

Amintim ca acestia aveau obligatia achitarii si depunerii declaratiilor pentru:

-         taxa de promovare a turismului pana la data de 01 iunie 2016;

-         taxa pentru cresterea gradului de liniste pana la data de 01 iulie 2016.

Neachitarea taxelor la termene scadente atrage dupa sine majorari de intarziere in cuantum de 1% pentru fiecare luna sau fractie de luna.

 

Operatorii economici care incep desfasurarea activitatilor economice sau cei care obtin/vizeaza autorizatia de functionare/avizul program functionare sau autorizatia pentru ocuparea temporara a domeniului public dupa aceste date, au obligatia sa depuna o declaratie in termen de 30 de zile de la data inceperii activitatii sau a obtinerii documentelor de autorizare.

 

Constiuie contraventii depunerea peste termen a declaratiilor, nedepunerea declaratiilor, depunerea declaratiilor cu informatii eronate, nedeclararea in 30 de zile a modificarilor intervenite care conduc la recalcularea taxelor si se sanctioneaza cu amenda de la 279 lei la 696 lei, in cazul persoanelor fizice autorizate, inteprinderilor individuale si inteprinderilor familiale si cu amenda de la 1.116 lei la 2.500 lei, in cazul persoanelor juridice. 

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis