Skip Navigation LinksPrima pagina > Stiri arhivate >

Achitarea impozitelor si taxelor prin debitare directa la BT
10.03.2017

 Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) pune la dispozitia contribuabililor care detin cont deschis la Banca Transilvania plata obligatiilor fiscale prin urmatoarele servicii:

 

1. Serviciul Direct Debit

Consta in debitarea de catre banca a contului contribuabilului care detine un cont BT cu sumele datorate  si indicate de catre acesta, in urma incheierii unei conventii de plata prin direct debit intrabancar.

Astfel, contribuabilii pot opta pentru plata in 2 rate (31 martie 2017  si 30 septembrie 2017) sau integral, pana la 31 martie 2017 (cu bonificatie), date la care acestia trebuie sa detina in cont sume suficiente, pentru ca debitul sa fie preluat automat.

                                                                                           

2. Ordin de plata predefinit pe canal electronic

Reprezinta predefinirea SPIT in lista furnizorilor, prin accesarea serviciului de Internet Banking. Pentru a putea efectua plata impozitelor si taxelor locale, contribuabilii trebuie sa activeze Serviciul de Internet Banking si sa detina sume suficiente in cont.


Astfel, in vederea economisirii timpului alocat achitarii obligatiilor fiscale, indrumam cetatenii sa utilizeze serviciile sus-mentionate.

Program de lucru cu publicul


Luni, Marti, Miercuri, Vineri /  8:30 - 16:30
Joi /  8:30 - 18:30
Sambata, Duminica /  Inchis