Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Chestionare de evaluare online privind satisfactia contribuabililor SPIT


Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanta ofert contribuabililor posibilitatea de a-si exprima si online parerea cu privire la calitatea serviciilor institutiei. Formularul electronic se gaseste pe site-ul www.spit-ct.ro, butonul „CHESTIONAR DE EVALUARE“ si cuprinde o serie de intrebari care sa conduca la masurarea gradului de satisfactie a cerintelor constantenilor care au beneficiat de serviciile SPIT.

 

Chestionarele completate sunt monitorizate permanent iar sugestiile formulate sunt analizate de managementul institutiei in vederea identificarii potentialelor propuneri de imbunatatire a serviciilor pentru contribuabili.

 

In acest mod SPIT intelege sa acorde maxima atentie necesitatilor actuale si viitoare, venind in intampinarea cerintelor contribuabililor si pentru asigurarea serviciilor la un nivel ridicat de calitate.

 

Activitatea de monitorizare a satisfactiei contribuabililor cu privire la calitatea serviciilor institutiei a fost initiata la sfarsitul anului 2007 prin completarea formularelor pe suport de hartie la ghiseele agentiilor fiscale si din anul 2009, in format electronic, pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro