Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

SPITVBL Constanta… cele mai bune practici


 Directorul executiv adjunct al SPITVBL, Carmen Trentea: „Institutia noastra va participa la competitia lansata de ANFP cu proiectul „Managementul satisfactiei contribuabililor – instrument esential pentru imbunatatirea continua a serviciilor““ 

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) prelungeste termenul de inscriere in competitia celor mai bune practici in administratie pâna la 26 august 2011. Aceasta decizie vine in sprijinul institutiilor publice care si-au manifestat interesul de a participa la aceasta competitie. Aplicatiile câstigatoare vor fi prezentate si premiate in cadrul conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public” ce va avea loc in luna noiembrie 2011, urmând ca acestea sa stea la baza elaborarii unui Ghid de bune practici. 
Competitia se afla la cea de-a patra editie, iar administratia publica constanteana si-a facut simtita prezenta inca de la prima participare. Anul trecut, Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanta a participat la sectiunea „imbunatatirea serviciilor publice printr-un management organizational si al calitatii performant“ cu proiectul „Certificat de atestare fiscala online“ care s-a clasat al cincilea in topul celor mai bune practici. Nici anul acesta SPITVBL nu va lipsi de la competitia care va analiza cele mai bune proiecte implementate de administratiile publice locale. Potrivit directorului executiv adjunct al SPITVBL, Carmen Trentea, institutia constanteana va participa cu proiectul „Managementul satisfactiei contribuabililor – instrument esential pentru imbunatatirea continua a serviciilor“. „Venim in permanenta in sprijinul contribuabililor constanteni cu noi servicii pentru a eficientiza relatia lor cu institutia noastra. Contribuabilii constanteni au posibilitatea de a-si exprima si online parerea cu privire la calitatea serviciilor“, a declarat Trentea. Formularul electronic se gaseste pe site-ul www.spit-ct.ro.