Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

15 zile pana la expirarea termenului pentru plata impozitelor si taxelor locale


 Au mai ramas doar 15 zile pana la implinirea la data de 30 septembrie a termenului scadent pentru plata impozitelor si taxelor locale aferente ultimului semestru din anul 2011. 

 
Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta aminteste persoanelor fizice si juridice ca neachitarea impozitelor si taxelor locale la termenele scadente conduce la aplicarea majorarilor de intarziere de 2% din cuantumul obligatiilor fiscale principale neachitate in termen, calculat pentru fiecare luna sau fractiune de luna.
 
Pentru a evita plata majorarilor de intarziere, SPIT recomanda contribuabililor sa achite la termen impozitele si/sau taxele datorate pentru: cladiri, teren, habitat, mijloace de transport, garaje, telefonie mobila si pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta. 
 
Plata impozitelor si taxelor locale se poate efectua la ghiseele institutiei, la oficiile postale din localitate, la ghiseele bancii Garanti, pe Internet prin intermediul cardului bancar accesand site-ul institutiei www.spit-ct.ro, sectiunea „Plata electronica”, prin O.P. sau mandat postal. 
 
Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum si codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat postal se gasesc pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro.