Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Campanie de verificare a persoanelor juridice din Constanta privind declararea si plata taxei de liniste


Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta demareaza incepand cu luna noiembrie 2011, o ampla campanie de verificare pe teren a modului in care persoanele juridice din Constanta respecta reglementarile legale in vigoare cu privire la declararea si plata taxei privind cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice.
 
Amintim contribuabililor persoane juridice ca au obligatia ca in termen de 30 de zile de la deschiderea sau inchiderea punctelor de lucru, precum si in cazul modificarilor aduse statutului sau actului constitutiv sa depuna la ghiseele agentiilor fiscale Declaratia privind taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice.
 
Formularul privind „Declaratia privind taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice“ poate fi descarcat de pe site-ul www.spit-ct.ro, sectiunea Formulare tipizate.
 
Depunerea peste termen, depunerea declaratiilor cu informatii eronate sau nedepunerea acestora constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de 960 lei la 2400 lei in cazul persoanelor juridice.
 
Precizam totodata ca aplicarea sanctiunii nu inlatura obligatia de plata a taxei.