Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Incepand de luni, 31 mai 2010, ghiseele S.P.I.T., inchise publicului


Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (S.P.I.T.) anunta contribuabilii ca, incepand cu data de 31 mai 2010, ghiseele agentiilor fiscale si serviciilor specializate din cadrul institutiei vor fi inchise publicului pe o perioada nelimitata ca urmare a declansarii grevei generale.

In tot acest timp, functionarii publici si angajatii contractuali din cadrul S.P.I.T., in calitate de membrii ai Sindicatului Liber al Salariatilor din Administratia Publica Constanta, vor fi prezenti la serviciu dar nu vor desfasura nicio activitate cu publicul.

S.P.I.T. aminteste contribuabililor ca pentru plata impozitelor si taxelor locale, inclusiv a amenzilor contraventionale, se pot adresa la ghiseele oficiilor postale din Obligatiile datorate bugetului local mai pot fi achitate, de asemenea, prin virament bancar, in conturile deschise la Trezoreria Municipiului Constanta (conturile pentru toate impozitele si taxele locale fiind postate pe site-ul institutiei www.spit-ct.ro) sau pe Internet, prin intermediul serviciului Internet banking

S.P.I.T. cere scuze contribuabililor pentru eventuale neplaceri datorate acestui eveniment.