Sunt
Persoana Fizica
Sunt
P. F.
P. J.
Sunt
Persoana Juridica
Sunt
P. J.
P. F.

Premii si certificari

SPIT a obtinut mentiune la competitia celor mai bune practici in administratia din Romania

Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta (SPIT) a obtinut Mentiune la cea de-a VII-a editie a competitiei „Inovatie si calitate in sectorul public” al carei scop a fost identificarea si evidentierea celor mai eficiente si inovative practici din sectorul public românesc.

Concursul, organizat de ANFP, s-a derulat in perioada mai – august 2014, fiind structurat pe trei piloni tematici, respectiv:

  • Pilonul 1 – Dialogul social in administratia publica;
  • Pilonul 2 – Servicii publice in sprijinul grupurilor vulnerabile;
  • Pilonul 3 – Solutii de e-Guvernare pentru cresterea eficacitatii in administratia publica.

La aceasta competitie au fost inscrise 35 de proiecte ale institutiilor si autoritatilor administratiei publice centrale si locale, lucrarile fiind selectate de evaluatori alesi din cadrul ANFP, universitatilor, asociatiilor profesionale, publicatiilor de specialitate si ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative pentru dezvoltarea democratiei in Romania.

SPIT Constanta a participat la ultima sectiune, Solutii de e-Guvernare pentru cresterea eficacitatii in administratia publica, alaturi de alte institutii centrale si locale cu proiectul „E-Tax Mobile – plata impozitelor si taxelor cu dispozitivele mobile”.

SPIT este la cea de-a cincea participare la aceasta competitie, anul trecut ocupand locul 3 cu proiectul “Modalitate inovatoare de plata a impozitelor si taxelor”.

Diploma ANFP 2014
Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Diploma ANFP 2014
Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Click to listen highlighted text!